Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Sertifikaatit takaavat laadun tasaisuuden

Elektropointin toimitusketju on kansainvälisten teknologiayritysten luottama. ISO 9001 ja ISO 14001-sertifioitu laatujärjestelmä määrittelee toiminnan. Johdinsarjavalmistus on UL-hyväksytty.

Sertifikaattien keskeinen merkitys on siinä, että ne osoittavat toiminnan täyttävän laatuvaatimukset – asiakas voi luottaa siihen, että tärkeimmät asiat ovat kunnossa. Sertifikaatti ei kuitenkaan itsessään takaa laatua vaan vain sen, että laatu on tasaista. Varsinainen tuotteen laatu on kiinni tekijöistä.

Elektropointin hankkimat ISO 9001- ja 14001 -sertifikaatit määrittelevät isoa osaa yrityksen kokonaistoiminnasta, eivät pelkästään prosesseja. Tietyt yritystoiminnan osa-alueet vaativat tietynlaista toimintaa ja tietotaitoa. Siksi sertifikaatit ovat mahdollistava tekijä: ne avaavat mahdollisuuksia toimia markkinoilla. Sertifikaateista erityisesti ISO 9001 on nykyään jo asiakasvaatimus.

Sertifikaatit helpottavat asiakkaidemme elämää

Elektropointin asiakkaiden kannalta sertifikaateilla on suuri merkitys, sillä he voivat käyttää niitä suoraan hyväkseen. Heidän ei tarvitse käydä auditoimassa Elektropointia varmistaakseen tuotteensa tuotannon laatukriteerit. Tässä on yksi Elektropointin tarjoamista eduista elektroniikan sopimusvalmistuksessa. Kun tuotanto ulkoistetaan Elektropointille, asiakkaan ei tarvitse hankkia eikä pyörittää omaa laatujärjestelmää. Sertifikaattimme ovat myös loppuasiakkaalle osoitus siitä, että tuote täyttää laatuvaatimukset.

Alihankkijana Elektropoint pystyy hoitamaan koko tuotannon suunnittelusta toimituksiin asti. Kun valmistus on kokonaan Elektropointin vastuulla, asiakas voi keskittyä myymään ja markkinoimaan tuotteitaan. Nähdäksemme monelle uudelle yritykselle on edullista erityisesti alkuvaiheessa keskittyä tuottamaan tuotteilleen lisäarvoa sopimusvalmistuksen kautta. Elektropointin kaltaisen varman kumppanin kanssa liiketoiminnan kasvu on vakaalla pohjalla.

 

Kun haluat jakaa riskin tasavertaisen partnerin kanssa, ota yhteyttä Elektropointiin.

Sami Kilpeläinen, Elektropoint Hollola

Sami Kilpeläinen, Hollola
Liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi, myynti
sami.kilpelainen@elektropoint.fi
050 382 3001

Rainer Mustonen Elektropoint Kuopio

Rainer Mustonen, Kuopio
Tuotanto, myynti
piirikortit ja niiden kokoonpanot
rainer.mustonen@elektropoint.fi
040 505 3482

Elektropoint Oy, Riikka Stenlund
Riikka Stenlund, Hollola
Tuotanto, myynti
johdinsarjat ja elektromekaaniset kokoonpano
riikka.stenlund@elektropoint.fi
050 400 7284