Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Hollolan tuore asiakkuuspäällikkö tuntee asiakkaiden tuotteet usein paremmin kuin asiakas itse

Asiakkuuspäällikkö Riikka Stenlund on vastuussa Elektropointin tuotannosta ja asiakkuuksien ylläpidosta. Lisäksi hän osallistuu omassa roolissaan yritystoiminnan kehittämiseen.

Hoidan tilausprosessin, huolehdin tuotannon aloituksesta ja seuraan sen edistymistä, laatua ja lopputulosta tuotannon oman laadunhallinnan sekä asiakaspalautteen avulla.

Elektropointin palveluksessa Stenlund aloitti jo vuonna 2008. Hollolaan hän muutti alun perin miehensä työn perässä. Äitiyslomalta palattuaan hänen oli tarkoitus tutustua Elektropointin tuotantotyöhön “välikausityönä”.

Jäin ikään kuin vahingossa taloon tuotantotöihin ja pikkuhiljaa osaamiseni laajeni muun muassa varastonhallintaan ja tuotannon suunnitteluun.

Vuosien kokemus tuotannosta johti asiakkuuspäällikkyyteen

Stenlundin työhistoria ja vuosien kokemus Elektropointin tuotannosta tuotantovastaavana valmisti ja johti hänet asiakkuuspäälliköksi.

Työhistoriani koostuu lukuisista projektisihteerin toimista, web-opintokokonaisuuksien ja markkinointikanavien luomisesta ja ylläpidosta. Näitä tehtäviä olen aina hoitanut ja toteuttanut asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kokemuksensa ja osaamisensa turvin Stenlund pystyy suunnittelemaan tuotantoaikatauluja asiakkaalle sopiviksi ja häntä parhaiten palveleviksi.

Minulla on myös paras mahdollinen kosketuspinta työntekijöihimme, sillä tunnen heidän vahvuutensa sekä heikkoutensa. Tunnen myös meidän prosessimme läpikotaisin, jolloin pystyn soveltamaan osaamistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kokemus ja monipuolinen osaaminen takaavat sen, että Stenlund osaa vaivatta palvella niin vanhoja kuin uusia asiakkaita.

Joidenkin asiakkaiden tuotteet tunnen ehkä paremmin kuin he itse, sillä olen ollut mukana kehittämässä joskus pahoinkin vaillinaisia dokumentaatioita tuotantoasteelle saakka.

Hollolan asiakkuuspäällikkö elektroniikan sopimusvalmistusta

Elektropointin tulevaisuus on aina ollut valoisa

Elektropointin toimialalla vallitsee tällä hetkellä varovainen optimismi, mikä heijastuu yrityksen toimintaan asiakkaiden toiveena erilaisista ulkoistus- ja kehittämisprojekteista.

Olemme päässeet viime aikoina monesti todistamaan osaamistamme, kun asiakkailla on ollut tarve siirtää alihankkijalle työvaiheita, jotka eivät suoranaisesti kuulu heidän omaan ydinosaamiseensa. Yhteistyössä olemme pystyneet kehittämään heidän prosessejaan tehokkaammiksi.

Suomen teollisuus on tällä hetkellä noususuhdanteessa. Tuotantoa on kutsuttu Kiinasta takaisin takaisin kotimaahan laadun takaamiseksi. Samaan aikaan telakkateollisuus on valinnut suomalaisia toimijoita yhteistyökumppaneikseen. Viime vuosien laskusuhdanteiden ja kehittyviin maihin tehtyjen jatkuvien epäonnistuneiden voitonmetsästysulkoistuksien jälkeen on keskitytty taas etsimään tasalaatuisia ja varmoja toimijoita – sellaisia kuten Elektropoint.

Elektropoint on läpi historiansa saanut kiittävää palautetta toimitusvarmuudestaan ja laadukkaista tuotteistaan. Samalla yritys on ollut mukana vahvistamassa ulkomaisten ja suurempien toimijoiden uskoa suomalaiseen laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Elektropointin tulevaisuus on aina ollut valoisa, sillä valmistusprosessimme on hyvin kevytrakenteinen ja kustannustehokas. Olemme viime aikoina investoineet kapasiteettia lisääviin laitteisiin, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että kykenemme paremmin vastaamaan yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin ja helpottamaan heidän kiireitään.

Alihankkijana Elektropointilla on valmius vapauttaa yhteistyökumppanit aikaa vievistä työvaiheista tarjoamalla hinta-laatusuhteeltaan järkeviä valmiskomponentteja.

Elektropoint tukee asiakastaan nousu- ja laskusuhdanteiden läpi, kuten pitkäaikaiset, tyytyväiset kumppanimme ovat todenneet.

Tarvitsetko apua tuotteesi tilausprosessissa? Ota yhteyttä, niin saat aina osaavaa ja henkilökohtaista palvelua:

Elektropoint Oy, Riikka Stenlund
Riikka Stenlund, Hollola
Tuotanto, myynti
johdinsarjat ja elektromekaaniset kokoonpano
riikka.stenlund@elektropoint.fi
050 400 7284