Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Elektropointin asiakkuuspäälliköt Hollolassa ja Kuopiossa

Elektropointin asiakkuuspäälliköt Rainer Mustonen ja Sami Kilpeläinen ratkaisevat asiakkaiden tuotannolliset haasteet ja toimivat vastuuhenkilöinä kaikissa yhteistyöhön liittyvissä asioissa. Kaikki hoituu saman henkilön kautta läpi prosessin.

Rainer Mustonen, Kuopion asiakkuuspäällikkö:

“Asiakkaidemme yksilölliset tarpeet liittyvät piirikorttien ladontaan ja elektroniikan loppukokoonpanoon. Nykyaikaisella ladontalinjallamme pystymme valmistamaan myös suunnittelultaan hyvin vaativiakin piirikortteja.

Elektropointin palvelu kattaa koko tuotantoprosessin alusta loppuun. Osallistumme jo suunnitteluvaiheessa uuden tuotteen kustannustehokkuuden optimointiin ja otamme reilusti kantaa tuotannollisiin seikkoihin. Hallinnoimme ja varastoimme tuotteeseen käytetyt materiaalit ja hoidamme koko toimitusketjun materiaalihankinnoista valmiiseen tuotteeseen asti.

Yhdessä sovittu toimintatapa varmistaa toimitusvarmuuden ja sovitut toimitusmäärät. Näin asiakkaamme voivat vapauttaa aikaa ja resursseja ydintoimintaa varten.”

Sami Kilpeläinen, Hollolan asiakkuuspäällikkö:

“Elektropointille on tärkeää olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Mitä aikaisemmassa vaiheessa tulemme mukaan uuden tuotteen tuotantoon, sitä paremmin kustannukset saadaan kuriin.

Pitkän kokemuksemme ansiosta meidän on helppo omaksua asiakkaan liiketoiminnan ydin ja tuoda tuotteelle lisäarvoa tuotannon näkökulmasta. Kun tuotanto on Elektropointin vastuulla, asiakas voi keskittyä tärkeimpään eli myyntiin ja markkinointiin. Asiakkaan ei tarvitse seurata kuin yhtä toimitusaikataulua eikä olla laajan ja hajanaisen toimittajaverkon armoilla.

Yhteistyö Elektropointin kanssa mahdollistaa tuotantosarjojen aloittamisen hyvin lyhyellä varoitusajalla sekä myös toimitusmäärien nostamisen lennosta tarpeen niin vaatiessa. Katsomme olevamme palvelubisneksessä ja myymme ensisijaisesti kokonaisvaltaista palvelua. Elektropoint on paras vaihtoehto alihankkijaksi tilanteissa, joissa nykyisen toimittajan kanssa tulee ongelmia, oma tuotanto alkaa tökkiä tai työn alla on uusi tuote, jonka tuotantoon oma kapasiteetti ja osaaminen eivät riitä.”

 

Kun omat resurssisi eivät riitä, ota yhteys Elektropointiin ja ratkaisemme ongelmasi saman tien:

Sami Kilpeläinen, Hollola
Liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi, myynti
sami.kilpelainen@elektropoint.fi
050 382 3001

Rainer Mustonen, Kuopio
Tuotanto, myynti
piirikortit ja niiden kokoonpanot
rainer.mustonen@elektropoint.fi
040 505 3482