Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Elektropoint jatkaa kasvuaan toimialansa mukana

Elektropoint on toiminut elektroniikan alalla 20 vuotta. Vuosien aikana niin toimiala, elektroniikkatyö kuin Elektropointin palvelut ovat muuttuneet. Kokemuksen ja näkemyksen kasvaessa ja kehittyessä toiminta on muotoutunut yhä kokonaisvaltaisemmaksi sopimusvalmistuspalveluksi.

Elektropoint on alun perin perustettu perheyrityksenä vuonna 1997. Vuonna 2001 toimintaa alettiin kehittää rahoittajien tultua mukaan. Samassa yhteydessä hankittiin toimitilat sekä työkoneet. 2000-luvun mittaan Elektropointiin fuusioitiin Mecastep- ja Caprotec-yritykset, joiden myötä toiminta laajeni käsittämään myös sähkömekaanisen kokoonpanon sekä johdinsarjojen valmistuksen. Osaksi Bevenic Group -konsernia Elektropoint tuli vuonna 2008.

Nykyään Elektropoint toimii Kuopiossa (piirikorttien ladonta, elektroniikan kokoonpano) sekä Hollolassa (johdinsarjojen valmistus, kaapelisarjojen valmistus, sähkömekaaninen kokoonpano). Kummallakin paikkakunnalla toteutamme asiakkaidemme materiaalin- ja varastonhallintaa.

Vaikka asiakkaamme ovat joka puolelta maata, pidämme myös paikallisuutta etuna. Asiakkaat suosivat läheltä löytyvää toimijaa. Esimerkiksi Kuopiossa olemme jo vuosia tehneet menestyksekästä yhteistyötä alueen lääkintätekniikan parissa toimivien yritysten kanssa.

Miksi asiakkaamme ovat olemassa?

Yrityskulttuurimme perustuksena on asiakaslähtöisyys ja halu palvella. Ne toteutuvat ensi kädessä matalan organisaation kautta. Ei ole mitään norsunluutornia, jossa jokainen asia pitäisi hyväksyttää. Päätöksenteko on vapaata, jolloin vastuu voidaan jalkauttaa sekä tuotannossa että myynnissä. Tieto siirtyy nopeasti oikeaan paikkaan. Toimintamme perustuu yhteisiin, toimiviin pelisääntöihin, jotka takaavat sen, että prosessi lähtee nopeasti käyntiin ilman odottelua.

20 toimintavuoden aikana olemme luoneet useita pitkiä asiakassuhteita. Kokemus onkin valttimme elektroniikan sopimusvalmistuksessa. Me tunnemme alan ja sen lainalaisuudet.
Palvelumme ytimessä on riskin jakaminen asiakkaan kanssa. Tämä korostuu erityisesti silloin, kun myynnin ennustettavuus on vaikeaa ja tuotanto- ja toimitustarpeet vaihtelevat. Vuositilausmallimme mahdollistaa nopean reagoimisen asiakkaan tarpeisiin.

Tasavertainen partneri

Elektroniikan toimiala kasvaa jatkuvasti. Teknologiateollisuus tulee olemaan painoarvoltaan yhä merkittävämpi. Uusille tuotteille on enemmän kysyntää, ja raha on tehokkainta satsata myyntiin ja markkinointiin. Tuotteen valmistus kannattaa jättää alihankkijan tehtäväksi.

Elektronisen tuotteen valmistaminen sopimusvalmistuksena Elektropointin kanssa tuottaa sille lisäarvoa. Erityisesti yritystoiminnan alkuvaiheessa Elektropoint on varma kumppani, jonka kanssa yritys voi kasvaa riskit minimoiden. Sopimusvalmistajana Elektropoint ei ole “pelkkä” alihankkija vaan samanvertainen kumppani asiakkaan kanssa. Me olemme osa asiakkaan liiketoimintaa ja operatiivista prosessia. Katsomme olevamme palvelubisneksessä.

Materiaalin- ja varastonhallinnasta suunnitteluun, tuotantoon ja toimitukseen Elektropointin sopimusvalmistus on kokonaisvaltainen palvelu, ja avain siihen, että voimme kasvaa sekä entisten että uusien asiakkaiden kanssa. Kun konekanta ja työntekijöiden osaaminen ovat kohdallaan, tarjoaa tulevaisuus Elektropointille enemmän mahdollisuuksia kuin haasteita.

 

Kun haluat yrityksesi kasvavan, ota yhteyttä luotettavaan ja varmaan elektroniikan sopimusvalmistajaan – Elektropointiin.

Sami Kilpeläinen, Elektropoint Hollola

Sami Kilpeläinen, Hollola
Liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi, myynti
sami.kilpelainen@elektropoint.fi
050 382 3001

Rainer Mustonen Elektropoint Kuopio

Rainer Mustonen, Kuopio
Tuotanto, myynti
piirikortit ja niiden kokoonpanot
rainer.mustonen@elektropoint.fi
040 505 3482

Elektropoint Oy, Riikka Stenlund
Riikka Stenlund, Hollola
Tuotanto, myynti
johdinsarjat ja elektromekaaniset kokoonpano
riikka.stenlund@elektropoint.fi
050 400 7284