Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Elektropoint investoi tuotantoonsa

Elektropointin neljä viimeisintä vuotta ovat olleet liiketoiminnalle erittäin suotuisat. Vuonna 2017 yritys teki historiansa ennätystuloksen. Vahva taloudellinen tilanne mahdollistaa paremman ja tehokkaamman palvelun sekä investoimisen uusiin laitteisiin.

Laitteisiin investoitu 500 000 euroa

Elektropointin Hollolan tehtaan tuotantoprosessin pääkoneet hankittiin 20 vuotta sitten. Ne ovat käytännössä siis olleet elinkaarensa loppusuoralla. Koneiden ylläpito on vaatinut paljon ajallisia ja taloudellisia resursseja.

Taloudellinen noususuhdanne on nyt kuitenkin mahdollistanut sen, että Elektropoint on pystynyt investoimaan uusiin laitteisiin. Kuluneen kevään aikana Hollolan tuotantolinjan koneet on vaihdettu moderneihin. Uudet koneet ovat nopeampia, ja kun myös vanhat koneet säilyvät edelleen toiminnassa, on lopputuloksena huomattavasti kasvanut tuotantokapasiteetti ja -teho.

Hollolan uudet laitteet tukevat lyhyiden sarjojen tekemistä. Ne ovat tuplasti aiempia nopeampia. Lisäksi niillä pystytään tekemään sellaisia töitä, joihin vanhat eivät taipuneet. Koneita ei myöskään tarvitse pysäyttää niin pitkäksi ajaksi sarjojen välillä, kun uuden työn valmistelu on tehtävissä vanhan työn ollessa vielä käynnissä.

Kuopion tehtaan ladontalinja uusittiin vuonna 2014. Nyt Hollolan uusien laitteiden myötä Elektropoint on reilussa kolmessa vuodessa investoinut tuotantoonsa liki puoli miljoonaa euroa, mikä on merkittävä summa Elektropointin kokoiselle yritykselle.

Hyvä tulos mahdollistaa monta asiaa

Elektropointin huipputuloksen takana on tietysti yleinen talouden piristyminen, joka on vaikuttanut moneen asiakkaaseen samanaikaisesti. Asiakkaiden tuotannon ja myynnin volyymi on kasvanut, mutta samalla myös Elektropointin tuottavuus on parantunut.

Hyvä tulos on mahdollistanut Elektropointin paitsi investoida uusiin laitteisiin mutta myös kokeilla uutta ja kehittää omia prosessejaan yhä hienostuneemmiksi. Elektropoint esimerkiksi panostaa myyntiin ja markkinointiin merkittävästi enemmän takavuosiin verrattuna. Myös Sami Kilpeläisen uusi työnkuva liiketoiminnan kehittämistehtävissä on keskeinen osa Elektropointin koko organisaation muutosta niin johtamisen kuin tuotannon tasoilla.

Vaikka kuluneet vuodet ovatkin olleet Elektropointille suotuisat, ei menestyksen tunteeseen voi tuudittautua. Yritystoimintaa on kehitettävä jatkuvasti ja etsittävä uusia suuntia kasvulle. Tuohon haasteeseen tuotantokapasiteetin nostaminen osaltaan vastaa.

Kun tarvitset tuotteellesi nopean valmistuksen ja toimituksen, ota yhteys Elektropointiin.

Sami Kilpeläinen, Hollola
Liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi, myynti
sami.kilpelainen@elektropoint.fi
050 382 3001

Riikka Stenlund, Hollola
Tuotanto, myynti
johdinsarjat ja elektromekaaniset kokoonpano
riikka.stenlund@elektropoint.fi
050 400 7284

Rainer Mustonen, Kuopio
Tuotanto, myynti
piirikortit ja niiden kokoonpanot
rainer.mustonen@elektropoint.fi
040 505 3482