Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Elektropoint historiansa parhaaseen tulokseen toista vuotta peräkkäin

Ulospäin Elektropointin vuosi 2018 on saattanut näyttää muutosten vuodelta. Alkuvuodesta toteutettiin organisaatiouudistus, jonka myötä Riikka Stenlund otti hoitaakseen Hollolan asiakkuuspäällikön tehtävät Sami Kilpeläisen työnkuvan vaihduttua liiketoiminnan kehityspäälliköksi. Syksyllä pitkäaikainen toimitusjohtaja Roger Martinsén jäi eläkkeelle. Hänen seuraajakseen tuli Jukka Rautiainen.

Kuluvana vuonna Elektropoint on investoinut voimakkaasti tuotantoonsa ja vaihtanut Hollolan tuotantolinjan koneet moderneihin. Uudet koneet ovat nopeampia, ja kun myös vanhat koneet säilyvät edelleen toiminnassa, on lopputuloksena huomattavasti kasvanut tuotantokapasiteetti ja -teho. Koneinvestoinnit ovat ratkaisevassa asemassa, kun Elektropoint hakee asetelmia kasvulleen jatkuvasti muuttuvassa elektroniikkabisneksessä.

Yleinen talouden piristyminen, joka on vaikuttanut moneen asiakkaaseen samanaikaisesti luo hyvää pohjaa tuleville vuosille ja antaa hyvät mahdollisuudet uusien suunnitelmien toteuttamiseen. Asiakkaiden tuotannon ja myynnin volyymi on kasvanut, mutta samalla myös Elektropointin tuottavuus on parantunut.

Vaikka kuluneet vuodet ovatkin olleet Elektropointille suotuisat, ei menestyksen tunteeseen voi tuudittautua. Yritystoimintaa on kehitettävä jatkuvasti ja etsittävä uusia suuntia kasvulle. Palvelun laatu on Elektropointin syömähammas. Siitä ei ole varaa tinkiä sen kummemmin vanhojen kuin uusien asiakkaiden kohdalla.

Elektropoint kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!