Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Elektropoint 20 vuotta elektroniikan alan aitiopaikalla

20-vuotisen historiansa aikana Elektropoint on muuttunut alansa mukana. Alkuvuosina tuotteet valmistettiin käsityönä ja sarjat olivat pieniä. Alan kehityksen myötä yhä suuremman osan työstä tekevät koneet, jolloin tuotanto on nopeampaa ja tehokkaampaa. Tekijöiden ammattitaito ei kuitenkaan ole menettänyt merkitystään. Komponenttien pienentyessä elektroniikkatyö vaatii tekijältään korkeaa osaamista.

Elektroniikkatyö Elektropointilla

Elektropointin käytössä on vuonna 2015 uusittu ladontalinja, joka mahdollistaa myös monimutkaiset ja haastavat työt. Mutta hyvilläkin koneilla voi tehdä huonoa laatua. Viime kädessä kaikki on kiinni työntekijöiden työmoraalista ja ammattiylpeydestä.

Isojen sarjojen valmistamisessa työntekijöiden erityisosaaminen korostuu. Koneet tekevät työn mutta ihminen takaa laadun. Nykyaikainen elektroniikkatyö vaatii pitkäjänteisyyttä ja huolellisuutta. Prosessi on tehokas mutta ei laadun kustannuksella. Tavoitteenamme on sataprosenttinen asiakastyytyväisyys, mikä tarkoittaa myös sitä, että kaikki meiltä lähtevät tuotteet ovat korkealaatuisia kautta linjan.

Henkilökuntamme on hyvin kokenutta – uusinkin työntekijämmekin on ollut talossa jo kymmenen vuotta. Työn laadun kannalta on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät sekä työssään että toistensa seurassa. Elektropointin henkilöstön vaihtuvuus on ollut hyvin pientä. Vaikka yrityksen liikevaihto on kolminkertaistunut, henkilöstön määrä on pysynyt samana. Tämä kertoo siitä, että tuotanto on erittäin tehokasta ja korkealaatuista. Kukaan ei tee töitä vasemmalla kädellä.

Miksi uskoa sopimusvalmistus Elektropointille?

Elektropointin valtit ovat ennen kaikkea tehokkuus ja ammattitaito. Palvelumme joustavuus korostuu, kun tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaalle. Pystymme hoitamaan myös pienet tilausmäärät tai erikoissarjat, joissa perustuotteeseen lisätään eri ominaisuuksia.

Elektroniikka on hyvin kilpailtu ala ja käynnissä on jatkuva hintataistelu. Elektropointin aiempaa nopeampi ladontalinja mahdollistaa hyvät kilpailuasemat erityisesti isompien sarjojen kohdalla. Tuotteen hinta riippuu aina sarjan koosta, ja mitä suurempi volyymi, sitä edullisempi kappalehinta. Kilpailuetumme tulee siitä, että pystymme luomaan joustavia toimitusmalleja, joilla asiakkaan tarpeisiin voidaan vastata hyvin lyhyellä varoitusajalla.

Asiakkaiden etu on meidän etumme, sillä alihankkijana katsomme olevamme tasavertaisia partnereita omien asiakkaidemme kanssa. Viestintämme tulee siksi olla avointa kaikkiin suuntiin. Me emme arvaile vaan jos emme tiedä jotain seikkaa, kysymme. Elektropointin palvelut perustuvat läpinäkyvyyteen ja asioiden kertomiseen rehellisesti niin kuin ne ovat. Tämä on keskeisimpiä syitä sille, miksi ylipäätään voimme asettaa tavoitteeksemme sataprosenttisen asiakastyytyväisyyden.

 

Kun haluat tuotteellesi vastuullisen ja kokeneen valmistajan, ota yhteyttä Elektropointiin.

Sami Kilpeläinen, Elektropoint Hollola

Sami Kilpeläinen, Hollola
Liiketoiminnan kehittäminen, markkinointi, myynti
sami.kilpelainen@elektropoint.fi
050 382 3001

Rainer Mustonen Elektropoint Kuopio

Rainer Mustonen, Kuopio
Tuotanto, myynti
piirikortit ja niiden kokoonpanot
rainer.mustonen@elektropoint.fi
040 505 3482

Elektropoint Oy, Riikka Stenlund
Riikka Stenlund, Hollola
Tuotanto, myynti
johdinsarjat ja elektromekaaniset kokoonpano
riikka.stenlund@elektropoint.fi
050 400 7284