Kuopion toimipiste
Rainer Mustonen
rainer.mustonen@bevenicgroup.com
040 5053482
Kellonkärki 9
70460 Kuopio

Hollolan toimipiste
Sami Kilpeläinen
sami.kilpelainen@bevenicgroup.com
050 3823001
Latojantie 6
15270 Kukkila

Kaikki yhteystietomme:
Yhteystiedot

Elektropoint Alihankinta-messuilla

Alihankinta on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma. Tapahtuma järjestetään 25.-27.9.2018 Tampereella.

Alihankinta messut 2018 aluekartta Elektropoint

Tule tapaamaan meitä messuosastollamme A620.

Jos herää kysymyksiä Alihankinta-messuista tai Elektropointin toiminnasta, laita viestiä Whatsappissa:

 

Sami Kilpeläinen, Elektropoint Hollola
Sami Kilpeläinen, Hollola
sami.kilpelainen@elektropoint.fi
050 382 3001

Rainer Mustonen Elektropoint Kuopio

Rainer Mustonen, Kuopio
rainer.mustonen@elektropoint.fi
040 505 3482

 

Messuille kokoontuvat teollisuuden kärkiyritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kaikki viisi hallia täyttyvät noin 20 000 vuosittaisesta messuvieraasta. Näytteilleasettajia on noin 1 000 paristakymmenestä maasta.

Alihankinta-messuilla Elektropoint hakee uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita painopisteinä elektroniikka, mekaniikka ja suunnittelu.

Alihankinnassa esitellään vuosittain yli 2 000 uutta innovaatioita, esimerkiksi tuotteita, palveluita, tuotantomalleja ja -prosesseja sekä komponentteja ja materiaaleja.

Tänä vuonna Alihankinta-messujen yhteydessä järjestetään myös startup-yritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

 

Elektropoint alihankkijana

30-vuotisjuhliaan viettävän Alihankinta-messujen vuoden 2018 teema on tuottavuus. Mitä tuottavuus on Elektropointin näkökulmasta? Ensinnäkin se tarkoittaa konkreettista tuotantokapasiteettia. Viime vuosina Elektropoint on investoinut tuotantolinjoihinsa. Vuonna 2014 valmistuivat Kuopion tehtaalle uudet tuotantolinjat. Vuonna 2018 yritys investoi uusiin koneisiin Hollolan tehtaallaan. Konekannan uusiminen mahdollistaa tehokkaamman tuotannon sekä vastaamisen nykypäivän teknisiin tarpeisiin.

Toiseksi ja tärkeimmäksi Elektropoint lähestyy tuotantoaan aina sen perusteella, mikä on tuottavinta asiakkaalle. Sopimusvalmistajana ja alihankkijana Elektropointin liiketoiminta perustuu palveluun: mitä ongelmia asiakkalle tuleekaan, niihin etsitään ratkaisut kaikin voimin. Yhteistyö Elektropointin kanssa on asiakkaalle tehokkaampaa sekä ajallisesti että rahallisesti kuin tuotannon pyörittäminen omin voimin. On yksinkertaisesti järkevää siirtää riski tuotannon ja materiaalinhallinnan osalta alihankkijalle.

Mitä paremmin asiakkaan tarpeet pystytään kartoittamaan ja määrittelemään, sitä kustannustehokkaammaksi tuotanto voidaan järjestää. Asiakkaiden etu on Elektropointin etu: molemminpuoliset hyödyt syntyvät pitkälle rakennetusta synergiasta.

Elektropointissa koko organisaatio ymmärtää asiakkaan tarpeen, aina tuotannon työntekijöistä toimitusjohtajaan. Tämä on se ominaisuus, joka mahdollistaa Elektropointin kokonaisvaltaisen ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn palvelun. Ollessaan tekemisissä Elektropointin kanssa asiakas tietää tarkalleen, mitä on sovittu toimitettavaksi ja millä aikataululla. Kun alihankintaprosessi määritellään yhteistyössä, voidaan myös muutoksiin reagoida nopeasti ja joustavasti. Lähtökohtana on tietenkin myynti, sillä tuotantoprosessi suunnitellaan sen mukaan, milloin tuote pitää saada markkinoille.